În alte locuri, o maşină murdară poate deveni extrem de atractivă. Parbrizele devin planşe de desen, iar artiştii în acest domeniu îşi exprimă talentul. Unii cu şerveţele umede, alţii cu pensule, iar amatorii cu degetul. Au rezultat desene extraordinare, adevărate capodopere care circulă pe internet şi adună vizualizări. – Praful de pe maşini se poate transforma în ceva frumos. Reproduceri de tablouri şi personaje celebre care au produs senzaţie pe internet. Românii au rămas, de cele mai multe ori, la varianta neacademică „spalămă”

15_900x6002– Ploaie murdară. Cu asta s-au confruntat românii în ultimele zile. Practic, toate maşinile au fost ca niciodată atît de prăfuite. Toate păreau părăsite. Explicaţiile au venit din partea Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). „O cantitate mare de praf provine din două furtuni care s-au produs recent în Peninsula Arabică şi Sahara. A ajuns şi deasupra României, iar ploile căzute au adus acest praf şi pe sol”. Acest lucru s-a văzut pe maşini. Picături maro şi cu ceva depuneri de impurităţi.

scott8poza-zilei-arta-in-praf Picture-on-the-dust_12 geamuri-murdare-1 Dirt-Art-3 beautiful-dust-art07 arta-din-praf-4 60584972
Scott Wade este un american care a devenit cunoscut în toată lumea după picturile realizate. Omul locuieşte în Texas şi are parte de mult praf. Foloseşte pensulele, iar desenele conţin doar umbre şi linii. Artistul a reprodus tablouri celebre, de la Van Gogh pînă la Leonardo da Vinci. Personaje la fel de celebre, Einstein sau Ronaldinho, au trecut prin mîinile extrem de talentate ale americanului.
În România, am rămas clasicul „spală-mă”. În varianta corectă, pentru că în cele mai multe cazuri observi versiunea neacademică „spalămă”.

Anunțuri