O carte despre cum sa-ti bati nevasta a devenit hit in lumea araba. Scrisa de Mohamed Kamal Mustafa, cartea ne spune ca „femeile trebuie ‘atinse’ astfel incat sa nu simta durere fizica, ci mai degraba una spirituala”.
Incredibil--Ghid-practic-despre-cum--cand-si-de-ce-sa-ti-bati-nevasta--Video-
Autorul recomanda barbatilor musulmani sa-si loveasca femeile in cele mai sensibile locuri: fata, sani, abdomen, cap. Un expert in relatii de familiei, dr. Ghazi al-Shimari din Arabia Saudita, recunoaste ca e de acord cu colegul sau, noteaza Blitz, care preia un articol din Esquire.ru. Curios este ca, la cateva ore dupa publicare, articolul nu a mai putut fi accesat.

Conform lui, „femeia trebuie ‘atinsa’ cu lovituri line peste fata. Tot el spune ca, inainte de a incepe sa-si bata nevasta, barbatul musulman trebuie sa o avertizeze pe aceasta in legatura cu numarul loviturilor ce urmeaza a-i fi aplicate.

In afara de asta, psihologul saudit este total impotriva folosirii farfuriilor si cutitelor impotriva femeilor musulmane.

Intr-o alta carte care a facut furori in lumea musulmana, „Atitudinea femeilor in lumea islamica”, autorul Ghassan Ascha spune ca toate femeile musulmane care nu-si satisfac sexual barbatii trebuie sa fie „articulate”.

Anunțuri