– Un fermier german a crescut fara sa vrea o cultura imensa de marijuana. El avusese intentia de a planta altceva, dar s-a ales cu planta interzisa. 
Imagine
  – Fermierul bavarez de 74 de ani avea pe propriul teren nu mai putin de 1.000 de plante interzise. Semnalul de alarma a fost tras de vecinii lui, care au chemat politia atunci cand au vazut cultura de cannabis suspecta, scrie inquisitr.com. Politia i-a facut o vizita batranului, care a distrus imediat plantele cu tractorul. 

  – El folosea terenul respectiv pentru cultivarea cartofilor sau a florii-soarelui. Semintele pe care le-a luat acesta aveau printre ele si seminte de cannabis. Batranul si-a dat seama ce fel de planta crescuse langa floarea-soarelui abia dupa ce politistii i-au explicat. 

  – Oricum, tipul respectiv de cannabis era prea slab pentru a avea efect narcotic, dar cazul va fi prezentat unui procuror pentru a fi investigat. Oficialitatile germane vor decide daca o ancheta va fi deschisa in acest caz, stiut fiind faptul ca in tara este interzisa cultivarea acestei plante.

Anunțuri