61344645– Viseaza cu ochii deschisi cum cutitul ii intra in carne, iar lama din otel ii cauzeaza o durere inimaginabila si o hemoragie abundenta.

– S-au implinit 20 de ani de cand sotia, Lorena, i-a secerat cu cutitul penisul lui Wayne Bobbitt, fost soldat in marina militara din SUA, insa pentru el teroare continua.

– De atunci, in viata barbatului de 46 de ani s-au intamplat multe: a devenit star porno, s-a mai casatorit de doua ori, a fost arestat pentru violenta si, in final, l-a gasit pe Dumnezeu, potrivit The Sun.
– Bobbitt a devenit cunoscut dupa noaptea de 23 iunie 1993, atunci cand sotia lui i-a taiat penisul si i l-a aruncat pe un teren din apropierea casei. Barbatul a fost dus la spital, penisul a fost recuperat si reatasat, dar medicii i-au spus ca nu va mai putea sa faca sex. Insa s-au inselat, iar dupa trei luni avea deja primul contact sexual.
– Incidentul l-a facut cunoscut in toata tara. A fost invitat la nenumarate show-uri tv, a primit cadou o operatie pentru marirea penisului, iar apoi s-a mutat in Las Vegas si a facut cateva filme pentru adulti.

Anunțuri